KELAS PARENTING ONLINE
Temukan rahsia menjadi Papa Mama yang berinspirasi melalui Kelas Parenting Online kami. Sertailah sekarang dan berikan asas yang kukuh bagi masa depan bahagia anak-anak ANDA!
How to make your baby
HAPPY, SAFE & SLEEP WELL

🔴Tiada masa nak ke kelas penyusuan & parenting tetapi nak belajar ilmu mejaga bayi!

🔴Nak beli Car Seat tapi banyak tidak tahu!

🔴Nak tahu ilmu berpantang & urus bayi yang betul, supaya gembira & tenang semasa berpantang!

🔴Risau tidak tahu bagaimana nak berpantang dan uruskan bayi? Bimbang bakal cederakan bayi!

Jadual Kelas Parenting Online
PENYUSUAN
20 Jun & 18 Julai

Penceramah: Pn. Siti Shafurah
- CBO/Co-Founder TATEH
- Co-Founder & Master Trainer Hijrah Mumtaz Academy
- MSC Clinical Nutrition

  • Hidup mudah dengan susu ibu
  • Tips pam susu di tempat kerja
  • Tips pemberian susu di taska atau pengasuh
BERPANTANG
27 Jun & 25 Julai

Penceramah: Pn. Siti Shafurah
- CBO/Co-Founder TATEH
- Co-Founder & Master Trainer Hijrah Mumtaz Academy
- MSC Clinical Nutrition

  • Berpantang tradisional atau moden
  • Amalan berpantang mana yang berkesan
  • Peranan suami sewaktu berpantang
CAR SEAT
4 Julai & 1 Ogos

Penceramah: Pn. Noor Shahidah
- Child Passenger Safety Technician (CPST) by CPSM 2019
- Child Occupant Safety Instructor (COSI) by MIROS 2022
- Trainer, TATEH Malaysia

  • Lindungi bayi anda
  • Belajar asas keselamatan anak anda dalam kenderaan
PENJAGAAN BAYI
11 Julai & 8 Ogos

Penceramah: Pn. Siti Shafurah
- CBO/Co-Founder TATEH
- Co-Founder & Master Trainer Hijrah Mumtaz Academy
- MSC Clinical Nutrition

  • Persediaan untuk bersalin
  • Tips penjagaan bayi 40 hari pertama
Melabur masa kepada ilmu yang mampu menyelamatkan nyawa bayi anda
APA KATA MEREKA

"Kelas ini sangat intensif dan sangat detail, tak yang saya expect lah. Saya ingat nak jaga-jaga baby je kan, tapi sebenarnya dia lebih lagi dari tu."

"Yang saya terkejut adalah, kita dapat berinteraksi terus dengan seorang Dr. pakar juga lah dan itu suatu pengalaman yang saya rasa jarang dan susah nak dapat lah. Itu yang WOW FACTOR bagi saya."

"Ini merupakan anak kami yang kedua, anak pertama kita tak berkesempatan nak pergi kelas macam ni. Tapi hari ni untuk anak kedua, kitorang berkesempatan nak pergi kelas macam ni dan banyak sangat ilmu yang kami dapat daripada penyusuan, daripada CRS dan dari Dr. Lily saya berlajar cara bersalin dengan mudah tanpa koyakkan"

"Bagi saya lah yang dapat saya belajar daripada kelas ini, macam preparation untuk isteri-isteri yang mengandung, makanan untuk isteri apa yang baik untuk diorang lah. Sebagai suami apa yang kita kena provide yang diorang perlukan dan juga senaman untuk kuatkan otot and also last sekali mindset masa contraction tu sendiri lah. "

" Dalam kelas ni sebenarnya sangat jauhlah dari jangkaan saya, sebab selalunya kalau kita fikir antenatal kelas ini kita fikir penjagaan baby sahaja, tapi dalam TATEH punya kelas ni untuk antenatal kelas dia ada juga include dengan bonding untuk mak, untuk ayahnya."

"The knowledge that their share is very useful, technic all those things daripada first trimester second and the third one, and the bila dah melahirkan nanti cara how to breastfeeding all those things and then the equipment yang you kena guna macam car seat all those things, all you need knowledge, at least macam kalau you attend the class you boleh tanya tapi kalau at least you google you just can read."

Edit

Cart Summary

Total

Select Your Payment Method

Your Payment Info Is Protected
Payment Secure Logo

Delivery Details

Billing Details

Select Your Payment Method

Your Payment Info Is Protected
Payment Secure Logo
Total